À la carte



VOORGERECHTEN

BIO EENDENLEVER 38
rode biet • physalis • zonnebloempit

HOLSTEINER & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR 40
taggiasche olijven • eidooier • Granny Smith

LANGOUSTINE & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR 40
yuzu • basilicum • schaaldieren

COQUILLE SAINT JACQUES 40
koji • bimi • Tomasu

KREEFT 40
espresso • zuurkool • tonkaboon

KOOLRABI (V) 25
wonton • knolselderij • crème fraîche


HOOFDGERECHTEN

KALFSZWEZERIK 40
bloemkool • ansjovis • XO

ANJOU DUIF 58
pijnboompit • mierikswortel • rösti

WAGYU A5 64
Cevenne ui • Stroganoff • pommes gaufrettes
Supplement Imperial Heritage Caviar 10 gram 15,00

LANGOUSTINE 45
lavas • grapefruit • risotto

ROGFILET 36
flespompoen • agrumes • kardamom

ARTISJOK (V) (bereidingstijd 30 minuten) 36
Belper knolle • peterselie • Acquerello


DESSERTS

DAME BLANCHE 18
Planefolia vanille • guanaja 70% • Madeleine

OMELET SIBERIENNE 19,5
Victoria ananas • Grand Marnier • kokos

SOUFFLE ( bereidingstijd 40 minuten) 25
kwark • dragon • citrus

VACHERIN MONT D’OR 14,5
soubise • spijsbrood • zoethout

KAZEN JONG & GERIJPT 19,5
Geselecteerd door de kaasaffineur van "het Kaasatelier"