À la carte
VOORGERECHTEN
BIO EENDENLEVER 38
rode biet • physalis • zonnebloempit
HOLSTEINER & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR 40
taggiasche olijven • eidooier • Granny Smith
LANGOUSTINE & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR 40
yuzu • basilicum • schaaldieren
COQUILLE SAINT JACQUES 40
koji • bimi • Tomasu
KREEFT 40
espresso • zuurkool • tonkaboon
KOOLRABI (V) 25
wonton • knolselderij • crème fraîche
HOOFDGERECHTEN
KALFSZWEZERIK 40
bloemkool • ansjovis • XO
ANJOU DUIF 58
pijnboompit • mierikswortel • rösti
WAGYU A5 64
Cevenne ui • Stroganoff • pommes gaufrettes
Supplement Imperial Heritage Caviar 10 gram 15,00
LANGOUSTINE 45
lavas • grapefruit • risotto
ROGFILET 36
flespompoen • agrumes • kardamom
ARTISJOK (V) (bereidingstijd 30 minuten) 36
Belper knolle • peterselie • Acquerello
DESSERTS
DAME BLANCHE 18
Planefolia vanille • guanaja 70% • Madeleine
OMELET SIBERIENNE 19,5
Victoria ananas • Grand Marnier • kokos
SOUFFLE ( bereidingstijd 40 minuten) 25
kwark • dragon • citrus
VACHERIN MONT D’OR 14,5
soubise • spijsbrood • zoethout
KAZEN JONG & GERIJPT 19,5
Geselecteerd door de kaasaffineur van "het Kaasatelier"