Evenementen 2025


"Alles draait alles om smaak, beleving en vernieuwing!"

 

Bij Restaurant 1397 staan we nooit stil. Ons team, onder leiding van chef Torben Bouterse, organiseert exclusieve culinaire evenementen om onze passie voor gastronomie met jou te delen. Laat je verrassen door bijzondere proeverijen en unieke 4-hands diners, waarbij Torben samen met gerenommeerde gastchefs de keuken deelt om een onvergetelijk menu te creëren.


Of je nu een liefhebber bent van verfijnde smaken of op zoek bent naar een unieke eetervaring, onze evenementen bieden telkens weer iets bijzonders. Houd deze pagina in de gaten voor aankomende data en reserveer op tijd – want deze avonden zijn gewild!

Fruits de Mer op z’n best!


Wegens vele aanvragen en groot succes organiseren we op
zondag 14 september wederom een zomerse Fruits de Mer lunch: een middag vol zilte smaken, verse zeevruchten en ongedwongen genieten aan tafel. Een lunchmoment zoals aan de Franse kust, maar dan in het hart van Bergen op Zoom.


Chef Torben Bouterse, met roots stevig verankerd in Zeeland, stelt speciaal voor deze gelegenheid een selectie samen van de mooiste schaal- en schelpdieren. Denk aan oesters, kreeft, mosselen en garnalen, bereid met respect voor het product en geserveerd met verfijnde garnituren en bijpassende wijnen. Wie kan deze prachtige Zeeuwse producten beter bereiden dan Torben zelf? De zee op z’n best, in een ontspannen setting.