Cioccolatini Workshop
Esther maakt niet alleen de lekkerste bonbons voor Grand Hotel De Draak, ze organiseert ook workshops om haar kennis te delen. U kunt hier in groepen van 4 tot 10 personen aan deelnemen. Hiervoor verwijzen we u graag door naar haar website. U kunt de workshops ook organiseren door haar te bellen.
Wie is Esther?
Onze chocolatier Esther Hazen maakt per seizoen vier bonbons met elk zijn eigen design, structuur en zeer smaakvolle en verfijnde vulling. Hier maakt zij met veel passie en plezier de lekkerste bonbons van Valrhona chocolade.
Valrhona Chocolade
Valrhona chocolade staat voor een eerlijke en duurzame cacaosector en een gastronomische wereld die goed doet en goed smaakt. Elke soort Valrhona chocola representeert de hoge kwaliteit achter het product.
De smaken voor elke bonbon zijn in samenspraak met onze chef Torben Bouterse samengesteld. Stuk voor stuk culinaire bonbons met spannende smaken. Elk seizoen heeft een thema en de smaakexplosies staan beschreven op het bijgeleverde kaartje.