Wees welkom...
Direct reserveren

...in het oudste hotel van Nederland

Waar historie, gastvrijheid en comfort samenkomen.

Grand Hotel de Draak is het oudste hotel en tevens de oudste onderneming van Nederland. We zijn al ruim 600 jaar gastvrij en bevinden ons midden in het centrum gelegen aan de Grote Markt. Een bezoek aan ons hotel neemt u terug mee naar de middeleeuwen met hedendaags comfort. Bergen op Zoom heeft een fraai winkelcentrum, vele monumenten, het Markiezenhof, de Peperbus, het Ravelijn; het is een onontdekte parel in Zuid-West Nederland. Anno 2017 bestaat Grand Hotel de Draak dus al ruim 600 jaar en beschikken we over 62 hotelkamers, 6 vergaderzalen, Restaurant Hemingway (Michelin Bib Gourmand 2017), Spa – Well en Fitness.

Grand Hotel de Draak, geclassificeerd met 4 sterren.

62 kamers vol luxe en comfort

Grand Hotel de Draak beschikt over 62 kamers vol luxe en comfort, de meeste kamers hebben 14e of 15e-eeuwse bouwelementen en zijn stuk voor stuk voorzien van hedendaags comfort.

We hebben voor ieder wat wils van deluxe kamers tot junior suites, suites en in onze dependance twee superior suites. Geen enkele kamer is hetzelfde in Grand Hotel de Draak, ze verschillen allen qua grootte, hoogte en bieden een diversiteit aan inrichting.

Residence Dagmara beschikt over 16 hotelkamers en deze zijn allen ingericht in de Empire stijl. De 15 kamers in de Gouden Leeuw zijn ingericht in een traditionele Britse stijl en de overige 31 kamers in het hoofdgebouw van Hotel de Draak zijn recent modern ingericht.

Faciliteiten

Het oudste hotel van Nederland beschikt over alle gemakken die de moderne mens anno 2017 nodig heeft. Door het hele pand kunnen onze gasten gebruik maken van gratis Wi-Fi en uiteraard van onze spa – well – en fitness. Hiernaast beschikken wij over 32 camera bewaakte parkeerplaatsen, waar onze hotelgasten kunnen parkeren voor € 17,50 per nacht.
Wellness
Fitness
Restaurant
Ontbijt
Parkeren
WiFi
Direct boeken >

Laatste nieuws

DE KLEINE VERBOUWINGEN (DEEL 9)
KEUKEN EN ENTREE Op enig moment was er voor de keuken extra werkruimte nodig , vooral om voorbereidingen voor partijen te kunnen treffen en extra koeling . Maar waar dit te situeren ?? ; op een gegeven moment dacht...
Lees meer >
DE STOFFIGSTE VERBOUWING (DEEL 8)
De volgende verbouwplannen werden allengs uitgebreider ; het leek me slim om ook de Joriszaal een andere uitstraling te geven ( van zwaar eiken ( ? ) naar eigentijds “lichtvoetig “) en om tegelijk een aparte receptie balie voor...
Lees meer >
Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten